Zoeken naar navelpiercing nazorg

 
navelpiercing nazorg
10 Tips voor nazorg All Over Piercings.
Ga niet los met alle mogelijke methodes van nazorg, maar hou je aan 1 methode. Als je vragen hebt over de nazorg, zoek dan even je piercer op. 3 Spoelen is cool. Verzorg je piercings onder de douche, dan kun je ze meteen goed naspoelen en knoei je niet de hele vloer onder!
Nazorg piercing Kingdom Tattoos Alkmaar.
Draag bij een bodypiercing bijv. tepel of navelpiercing geen strakke of vuile kleding. Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater. Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad. Verwijder nooit zelf het sieraad. Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pus, kleurverandering, uitgroei of afstotingsverschijnselen van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts. Specifieke nazorginstructie voor orale piercings.: Een tong lippiercing of andere piercing in de mond verdient extra aandacht na eten, drinken en roken en na elk ander oraal contact. Poets geregeld de tanden de mond plaquevrij houden met bijv. een tandpasta op basis van een zoutoplossing en spoel zonodig met mondwater op basis van een chloorhexidineoplossing. Vermijd kussen of ander soort oraal contact gedurende het genezingsproces. Wilt u de uitgebreide nazorg informatie zoals wij die in de shop geven, download dan het PDF bestand in de nazorg sectie.
Nazorg The Tattoo Pig.
Draag geen pleisters over de piercing, behalve kortdurende indien nodig tijdens sportactiviteiten. Draag bij een bodypiercing bijv. tepel of navelpiercing etc geen strakke of vuile kleding. Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater. Maak tevens geen gebruik van een stoombad.
Piercing nazorg.
Let altijd goed op dat er geen zeepresten in de wond achterblijven, dit kan irritatie veroorzaken. Draag bij een body piercing bijv. een tepel of navelpiercing geen strakke of vuile kleding. Vermijd tijdens het genezingsproces minimaal 4 tot 6 weken contact met zwemwater chloorzwembaden, bubbelbaden en/of natuurlijk zwemwater.
Nazorg instructies navelpiercing.
Nazorg instructies navelpiercing. Als eerste is het belangrijk dat je de piercer laat bepalen of het verstandig is om een navelpiercing te nemen. Wanneer je navel tijdens het zitten verdwijnt in de huidplooi is het niet zon goed idee om de piercing te nemen.
Piercing Rising Bastards.
NeilMed Piercing Aftercare. piercing nazorg instructies. Piercing en Tattoostudio Nijmegen. In onze piercingshop in Nijmegen kunt u terecht om professioneel gepierced te worden volgens de hygiƫneregels van veilig piercen van de GGD Warenwet. Het materiaal waar wij de piercings mee zetten is van titanium. Wij zetten veel verschillende soorten piercings, een aantal voorbeelden zijn; Verschillende oorpiercings, wenkbrauwpiercings, lippiercings, tongpiercing, navelpiercing, tepelpiercing, dermal en intiempiercing.
Nazorg piercing zetten bij L'Extremiste.'
Tijdens het piercen ontstaat er een diepe wond die tijd nodig heeft om te genezen. Hoe snel deze wond geneest hangt af van de plaats van de piercing, de metaalsoort, de vakkundigheid van de piercer en de kwaliteit van de nazorg.
Navelpiercing: het zetten, pijn, genezing en verzorging Mens en Gezondheid: Beauty.
Septum piercing: het laten zetten, genezing en verzorging Er bestaan allerlei soorten piercings. Bekend zijn bijvoorbeeld de navelpiercing, de helix en de tongpiercing. Wat te doen tegen een ontstoken navelpiercing? Een navelpiercing kan een mooie versiering van je navel zijn.
Piercings van Lady Luck.
Ook wanneer u vragen/problemen heeft met uw piercing of sieraden wil wisselen kunt u gewoon binnen openingstijden de shop bezoeken, we staan 6 dagen in de week voor u klaar! Wanneer u komt voor het plaatsen van een piercing gelieve slechts 1 persoon meenemen om te supporten.
Hygiƫne info Bodypiercing van Olffen.
Druk en wrijving., strakke broeken en rokken, en ook sport kunnen bij elke piercing maar vooral bij een navelpiercing of intiem piercing een behoorlijke vertraging opleveren bij de genezing. Druk en wrijving veroorzaakt door ongelukjes komt vaak voor; bijvoorbeeld door anderen, vrienden of huisbeesten, kapper.

Contacteer ons